Gokkasten met katten als thema

Er wordt vaak gezegd dat katten geluk brengen en rijkdom. Dit zie je vooral in veel Aziatische landen terug, waar je bijvoorbeeld zwaaiende katten in de etalages van winkels terug kunt zien. De zogenoemde Maneki-Neko is afkomstig uit Japan, en de woorden betekenen wenkende kat. Wanneer je zelf wilt ontdekken of een kat echt geluk brengt, is er natuurlijk geen betere manier om dit te testen dan een online gokkast uit te proberen. Daarom zie je er hieronder een aantal met een speciaal katten thema.

Kitty’s Luck

De eerste van alle online slots over katten waar we het over gaan hebben is Kitty’s Luck van de relatief onbekende software ontwikkelaar Xplosive. Inzetten op deze gokkast kan vanaf minimaal €0,25 tot aan €12,50 per ronde. Met de kitten die de hoofdrol speelt in het verhaal van deze gokkast kun je tot 50 keer je inzet terugwinnen.

Cosmic Cat

Microgaming is een van de bekendste spelontwikkelaars, en met Cosmic Cat hebben ze ook een online gokkast met katten thema. Hierbij wordt het gecombineerd met de ruimte en dat zorgt voor een erg bijzondere en unieke gokkast. Ook is het uitbetalingspercentage lekker hoog.

Cleocatra

Cleocatra is een gokkast van softwareleverancier Pragmatic Play, en zij maken vaak erg originele slots. Ook Cleocatra is wat dat betreft een lust voor het oog. Het Oude Egypte en katten worden hier moeiteloos met elkaar gecombineerd en met vermenigvuldigers, wilds en gratis spins kunnen spelers op verschillende manieren winnen.

Pretty Kitty

Ook Pretty Kitty is afkomstig van Microgaming, en het is een interessante gokkast. Zo kun je tot maar liefst €70.000 euro winnen, en is het uitbetalingspercentage 97%. Het speelveld bestaat uit 5 rollen en 3 rijen en spelers kunnen tot 15 gratis spins winnen voor het bonusspel.